Skip to main content

Zer da slow food?

ZER DA SLOW FOOD?

Slow Food oinarrizko erakunde globala da, 1989an sortua, tokiko elikadura-kultura eta -tradizioen desagerpena prebenitzeko, bizi-erritmo bizkorren gorakadari aurre egiteko eta kontsumitzen diren elikagaien gaineko interes orokorrari, jatorriari eta gure elikadura-erabakiek inguratzen gaituen munduan duten eraginari aurre egiteko.

Etiketak

Errigora Jantokietan

20 jantoki eta 7 ekoizle elkarlanean

ERRIGORA udazkenean eta udaberrian egiten diren kanpanatan plazaratzen da nagusiki eta momentu bi horietan helarazaten ditugu euskal herriko etxe eta despentsatara nafarroa erdi eta hegoaldeko nekazal produktuak. Elikadura burujabetza, euskara eta auzolana sustatzea helburu beti ere.

Etiketak

SUKALDARI lan eskaintza

SUKALDARI lan eskaintza / lan poltsa:

1. Lanpostuaren deskribapena:

  • Eszedentzia bat betetzeko lan eskaintza da.
  • Lanpostua, sukaldari 6 ordu ta erdiko jardunaldikoa izango da.
  • Azkue Ikastolako jantoki ereduarekin bat egin eta lan taldearen barruan profesionalki hazteko gogoz dauden pertsonen bila gabiltza.
  • Udalekuetan lan egiten da. (Ekain bukaeran eta uztail osoan ).

2.

Etiketak

Subscribe to Jantokia